| Follow || Dashboard |
//Pink Is Sweet
Roket Botol Air......
Thursday, June 18, 2009 | 2:03 PM | 1 Talking ♥
Minggu ni minggu sains dan matematik.. pagi tadi ada pelancaran minggu science and mathematics dekat sekolah... pelancaran pagi tadi berjalan dalam keadaan selamba dan lancar... masa pelancaran tu.. guru besar sekolah ku.. Encik Naseh melancarkan roket botol air yang dicipta oleh senoir ku.. yang bernama kak lai.. rekaan dia memang unik... cantik sangat roket tu.. so.. cikgu naseh perlu tekan button untuk melepaskan roket tu.. apa lagi.. budak dekat depan semua lencun sebab kena air.. roket tu bertebangan jauh sekali... huhuhu.. cayalah kak lai.. menjadi roket dia.. best juga.. aku tak pernah nak tengok roket botol air depan mata sendiri.. so benda tu sesuatu yang menarik bagi aku.. hehehe.. itu baru roket botol air.. belum roket apollo... mesti lagi dasyat.. harap dapat tengok dengan mata sendiri macam mana roket berlepas ke luar dan menembusi dunia... hebat kuasa Allah mencipta manusia dengan otak yang bijak.. so gunalah otak anda dengan betul.. syukurilahnya... =)



Older PostNewer Post
♥ The Writers ♥

syaza wadhihah | seventeen | proud to be me :)



♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan