| Follow || Dashboard |
//Pink Is Sweet
2012
Saturday, November 21, 2009 | 5:48 PM | 2 Talking ♥

Salam satu Malaysia..
Syasyi dah tengok dah cerita tu.. memang gempak giler lah..
pengambaran tu nampak macam real.. syasyi rasa macam berada dalam
suasana tu.. jalan cerita ni memang menarik sangat..
ada part yang lawak.. ada part yang mendebarkan.. semua ada..
jalan cerita ni banyak menggunakan teori sains..
best lah... huhuhu... CGI yang mereka guna memang berteknoligi tinggi..
warna.... bunyi.. semua nampak betul real..dan membuatkan..
syasyi betul-betul berada di dalam situasi tu..
best lah cerita ni... huhuhuhu...

-salam sayang sya_syi-

berdebar rasanya... bila syasyi tengok cerita ni.. macam nak menangis je... huhuhu.. TT


Older PostNewer Post
♥ The Writers ♥

syaza wadhihah | seventeen | proud to be me :)



♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan