| Follow || Dashboard |
//Pink Is Sweet
dah lama tak pos sebab syasyi x de idea apa yang harus ku tulis..
Wednesday, December 16, 2009 | 10:55 PM | 0 Talking ♥
Salam satu Malaysia..
patut ke kan syasyi delete je blog ni...
sebab syasyi tengok blog ni tak dapat sambutan lah..
hmmm mungkin cara syasyi bercerita tak menarik hati untuk pengunjung
membaca.. hmmm... tak tahulah macam mana nak improve kan
penulisan saya ni... huhuhuhu... no idea.. kalau kamu semua ada idea yang agak bernas..
comment lah ye..
so cerita kali ni... SPM dah nak habis.. so freedomlah kan kpada kakak dan abang
yang ambil SPM..
n bagi calon-calon PMR pula...
jangan susah hati.. kita perlu banyak berdoa je sekarang ni...
okay.. tinggal seminggu je lagi... huhuhu..
tenang kan hati..k.. terima sahaja walau apa-apa yang terjdi..
redha je.. setiap yang berlaku pasti ada hikmahnya...

salam sayang sya_syi

Older PostNewer Post
♥ The Writers ♥

syaza wadhihah | seventeen | proud to be me :)



♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan