| Follow || Dashboard |
//Pink Is Sweet
pink??? huhuhu x sangka lak..
Monday, December 13, 2010 | 8:42 PM | 0 Talking ♥
Salam...
ha.. penat ya hari ni.. aktiviti kali ni pergi shopping beli barang-baranghttp://www.emocutez.com
sekolah.. persiapan yang sangat awal.. huhuhu..
tempat pertama aku dan family berkunjung.. ialah..
kedai cermin mata...
mak aku suruh check mata.. manalah tahu naik kan..
so.. boleh terus buat... pabila check up..
WAH!!! naik sikit..http://www.emocutez.com huhuhu..
kenalah.. tukar cermin.. and bingkai.. warna merah gitu.. huhuhu
dekat kedai tu.. amoi-amoi situ.. peramah sungguh..
aku suka cara diorang.. best gile..http://www.emocutez.com gile pun tak macam tu.. hihihihihihi..
kedainya di seksyen 18.. sebelah kedai makan ayamas..
hihihi (promote2)..
lepas dah buat cermin mata... aku dan family pergi..
MYDIN seksyen 18 pulak.. beli barang yang diperlukan..
masing-masing keluarkan list.. beli apa yang patut..
guna duit raya.. hihihihi..
bila dah selesai beli.. aku belek balik barang aku..
WAH!!.. banyak barang berwarna PINK???http://www.emocutez.com
sejak bila lak aku minat PINK ni.. huhuhuhu..
tak sangka lak.. mak aku pun terkejut gak.. aku banyak beli benda yang berwarna pink.. http://www.emocutez.com
macam fanatik sangat... malu2..
agak yelah kan... aku ni.. dah ada perasaan perempuan sikit..http://www.emocutez.com
okaylah tu.. tak lah mafia sangat aku ni kan..
hihihi.. so.. itulah yang terjadi hari ni..
tak sangka.. bila aku tengok blog aku ni gak..
tulisanya warna pink gitu.. huhuhuhu..
KU MULA JATUH HATI PADA WARNA PINK!! http://www.emocutez.com

-salam sayang sya_syi-




Older PostNewer Post
♥ The Writers ♥

syaza wadhihah | seventeen | proud to be me :)



♥ Credits ♥

Skin By //SuhailaRoslan